25 Mayıs 2008 Pazar

Asabiyet...


SORUMSUZLUK

ve

DÜŞÜNCESİZLİK

(Kalın kafalı Tipler)

Bugün birşey var efendim benim birilerine çatmam, kavga etmem ya da bir şeyleri kırmam gerekecek. Yahu bu blog bile bana karşı yazdığım yazılar kayboluyor kendiliğinden.

Zaten dışardaki kendine insan diyen yaratıklara sinirlendim. Neymiş adam çayırdaki otları yakacakmış. Hani şu kene var diye biçilen otlar(?) Be adam -adam lafın gelişi adam mısın sen- yakacaksan yak neden benim evimin dibinde yakıyorsun bari ateşi at içeri bende içerde iken beni evle birlikte yak (!) Yok bir de kendisine komşu diyor bu acayip şey. Aman efendim eksik böyle komşuluk, yok yok ben ne senin külüne muhtaç olayım ne de sen ateş yak, yahu git gölge etme başka ihsan istemez.

Bir de özrü kabahatinden beter 'Komşu çocuklar yakmış olmalı' hayretim şaşıyor kardeşim şimdi dicem ki sen adam mısın yok yok sen insan mısın ya dicem olmıcak çocukların eline ateşi yakıp sen vermedin mi bir de çocuklar yakmış diyor fesuphanallah, şimdi otur ya sabır çek.

Düşüncesiz ve sorumsuz insanlar hem havayı kirletiyorlar, hem şuan her tarafım duman isi kokuyor sadece elbiselerim mi evin içi her yer is olmuş, sinmiş her yere bu is. Sırf bu tiplerden kurtulmak için Ay'a yerleşirim. Ay'ı yerleşime açsınlar göçüp gideceğim kardeşim (!)

Zaten pazar günlerini hiç sevmem, artık gün (pazartesi) öncesi bir gün gibi . Hem pazartesi okul olurdu ondan da gıcığım bu pazar gününe. Bir de televizyonlarda sadece magazin programı verilirya pazar günleri.... Aman yeter yeter ASABİYİM ben bu kadar yeter.

Sinir oldum iyice ya her yerime sinmiş duman kokusu. Şimdi ben nereye vurayım kafamı...

2 yorum:

AnoRmaL dedi ki...

ehe ehe ben de marsa taşınmayı düşünüyordum :)

NeMo dedi ki...

birlikte göçelim kanka :)

Powered By Blogger